Daniel Šaškin CroDakar Team

Daniel Šaškin je  proslavljeni hrvatski vozač relija. Osobito uspješan u hrvatskim domaćim i otvorenim relijima. Pobijedio je na domaćim hrvatskim relijima četiri puta, na Rallyju Poreč 2008. godine u posadi s Damirom Brunerom, 2005. na Martinskom Rallyju, Rallyju Kumrovec 2013., 15 puta bio je na pobjedničkom postolju, 24 puta pobijedio je na dionicama utrka, a s Damirom Brunerom pobijedio je 3 puta.

Natjecao se na 41. Dakar rallyju sa suvozačem Sašom Bittermanom, prvom reliju iz te serije koji se održao u Južnoj Americi. Završio ga je na 35. mjestu u ukupnom poretku a u svojoj klasi osvojio je 4. mjesto. Među deset etapa bili su po jednom treći, drugi i prvi. Vozili su egzotično vozilo francuskog BBR Teama Can Am Maverick X3 koje spada u kategoriju između automobila i motocikla, tzv. »side by side«. Bili su dio CRO Dakar Teama u kojem je mehaničar i “tuner” bio trofejni slovenski rally as Darko Pehljan i kao savjetnik Marin Frčko također višestruki sudionik Dakar rallyja.

Daniel Šaškin je svoju ideju da WRC trku organizira u Hrvatskoj proveo u djelo 2021. godine. Bio je Predsjednik organizacijskog odbora WRC Hrvatske.

Predavanja

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!

Zlatni pokrovitelj

Medijski pokrovitelji