Zabava

Kada radimo, vrijedno radimo, a kada se zabavljamo, nema kočnica.

Ne znamo drugačije.

 

I ove godine vrijedni organizatori Javacro konferencije dovode za vas najbolje od najboljih u okviru raspoloživog budžeta. Nadamo se da ćete svi naći u ovom programu barem nešto što će vas veseliti.

Svjesni smo da je nemoguće zadovoljiti ukuse baš svih sudionika, ali sav program radimo u najboljoj namjeri ne želeći povrijediti ničija vjerska ili svjetovna uvjerenja. Na JavaCro konferenciji svi sudionici uvijek imaju i alternativu. Otok je velik i uvijek se može naći neki drugi prostor sa sadržajem koji je primjereniji vašem ukusu. Ekipo, samo pozitiva i osmijeh od uha do uha. 

STOGA NA NAŠE ZABAVE ULAZITE NA VLASTITU ODGOVORNOST :-))

NEDELJA

Počinjemo lagano uz šampanjac kao piće dobrodošlice i bez neke preglasne muzike da se možete siti ispričati.

DJ Nikša će puštati lounge-like muziku

PONEDJELJAK

Zabava će se održati u Dvorcu.

Trio GRAMOPHONIX

Nakon što su preko ljeta svojim koncertima doslovce pokorili Pelješac i jug Hrvatske, ovaj puta dolaze puno sjevernije, pokazati sudionicima JavaCro konferencije kako su kvalitetni muzičari.

To je trio GRAMOPHONIX koji njeguje različite glazbene stilove i naglašava melodiju, polifoniju i visoku energetsku izvedbu. Harmonije s puno sunca unutra, veseli ritam i optimizam glavni su motivi pri izvođenju naše glazbe.

Set lista kao bend sadrži plesnu i party glazbu, moderni pop, latino pop, disco, rock'n'roll, američki folk i country i evergreen pjesme. Svakako ne zaboravite ponijeti plesne cipele.

 

Boardgame Geek Corner

U suradnji sa Carta magica (http://www.cartamagica.hr/) osigurali smo cijeli niz hit igara koje će svi sudionici moći igrati u foajeu hotela, Neke od igara koje će se moći igrati su: Terraforming Mars, Scythe, Adrenaline,Sanctum, Blood Rage, Tokaido, Deception, Camel Up, Azul, Skull, Patchwork, Shadows over Amsterdam, Letter Jam, Codenames, Fluxx, 7 Wonders, Imperial Settlers, Abyss, Mysterium, Dixit, Res Arcana, Kemet, Jamaica, Kingdomino, Celestia, Clank, Istanbul, Just one, Galaxy Trucker, 7 wonders duel, Ticket to ride Europe, Tapestry, Reef, Planet, Alchemist, Catan, Five Tribes, Civilization a new dawn i mnoge druge.

Texas Hold'em poker

U ponedjeljak će se odigrati i sada već tradicionalni turnir u Texas Hold'em pokeru. Kada dođete na konferenciju prijavite se za turnir na akreditacijskom pultu.

Vatreni spektakl

Tokom večernje zabave imat ćemo prilike gledati i Vatreni spektakl artista Martinissa iz Pule.

Gutanje vatre te žongliranje s vatrenim bakljama, špagama, lepezama, kotačem i drugim rekvizitima ostaviti će publiku bez daha.

Valjda nećemo doslovno zapaliti hotel, nego samo publiku :-))

------------------------------

Odricanje od odgovornosti: HrOUG i HUJAK zadržavaju pravo promjene programa u cijelosti ili djelomično bez najave i upozorenja.

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!

Zlatni pokrovitelj

Medijski pokrovitelji